Next:


Met je eigen auto individueel reizen buiten Europa? 

Zelden verlopen deze reizen zoals gepland. Nog steeds zijn er landen op de wereld waar reizen zonder vergunning niet mogelijk is. Denk aan China, Vietnam, Bhutan, Myanmar maar ook een land als Iran kent zijn beperkingen. Een goede voorbereiding is dus essentieel. 

Jan Willem Koudstaal heeft al meer van 100 landen bezocht, allemaal met zijn eigen auto. De meeste landen heeft hij meer dan een keer bezocht en in deze landen heeft hij de mooiste routes uitgezet en gereden. Met aandacht voor het landschap, de cultuur en de hoogtepunten. Verbluffend mooie routes zijn daarvan een resultaat. Wij jij gebruik maken van zijn kennis en ervaring, maar niet in met groep reizen? Denk dan eens aan een exclusief individueel avontuur, samengesteld in samenwerking met Jan Willem. 

Eigenlijk is alles buiten Europa al lastig. Jan Willem heeft niet alleen ervaring, maar kent ook de meeste landen. Hij is goed op de hoogte van de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Hij heeft een duidelijke mening, verstand van verschepen, douane afhandeling, benodigde verzekeringen en hij is op de hoogte van de mooiste hotels.Tevens kan hij goed de risico's inschatten. 

Wat biedt CarChallenge?

CarChallenge biedt een compleet "overland" pakket. Hierin is opgenomen:

  • Verscheping van de eigen auto
  • Douane afhandeling
  • Verplichte en aanvullende verzekeringen voor de auto
  • Vergunning voor het rijden met de auto in de betreffende landen
  • Procedure voor de grensovergangen
  • Indien noodzakelijk (denk aan China, Iran, Vietnam of Myanmar) begeleiding door een locale geautoriseerde gids
  • Uitdagende route op basis van coŲrdinaten, weg van de gebaande paden (geen google maps route). 
  • Overnachtingsplaatsen op basis van goede hotels
  • Helpdesk als je onderweg bent

Traject

Om tot een correct individueel aanbod te komen vindt er eerst een persoonlijke afspraak plaats op het kantoor van CarChallenge in Baarn. Aan de hand van deze afspraak wordt een prijsindicatie opgesteld. Tijdens een tweede afspraak op kantoor van CarChallenge worden de details doorgesproken.

Kosten

Een individuele reis is meestal niet goedkoper dan een groepreis (Challenge). Het aanbod wordt volledig op maat gemaakt en is erg afhankelijk van verscheping, procedures, vergunningen en uiteraard ook de lengte van de gewenste reis.

Interesse?

Neem contact met Jan Willem Koudstaal op